Νέα Οδός

Νέα Οδός- Recruitment

Περίληψη

Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός».  Αποτελώντας κοινοπραξία των εταιριών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, FERROVIAL και ACS Group, η Νέα Οδός συνδυάζει τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση με απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Έχοντας αναλάβει ένα έργο πνοής συνολικού προϋπολογισμού 1,118 δις ευρώ περίπου, η Νέα Οδός στοχεύει στη δημιουργία σύγχρονων, ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκινητοδρόμων που θα συμβάλλουν στη γενικότερη ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας. Πρωταρχικός στόχος η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών ποιότητας.

Το έργο
Το έργο παραχώρησης της Ιόνιας οδού, χωρίζεται σε δυο βασικά τμήματα και περιλαμβάνει τις εργασίες τόσο στον ομώνυμο δρόμο – Ιόνια Οδός, όσο και στην ΠΑ.ΘΕ.

Ειδικότερα, με συνολικό μήκος 380 χλμ. περίπου, η  Ιόνια Οδός ως έργο παραχώρησης περιλαμβάνει:

  α) τον αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός» μήκους περίπου 196 χλμ. από Αντίρριο έως Ιωάννινα                (Ανισόπεδος Κόμβος με Εγνατία Οδό).

  β) τμήμα του αυτοκινητόδρομου ΠΑ.ΘΕ μήκους περίπου 172,5 χλμ. από τον     Ανισόπεδο     Κόμβο   Μεταμόρφωσης έως τη Σκάρφεια, μετά τα Καμένα Βούρλα,

  γ) το συνδετήριο κλάδο του ΠΑ.ΘΕ Σχηματάρι – Χαλκίδα μήκους 11 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.neaodos.gr

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Νέα Οδός

Όλες οι θέσεις