Μεϊδάνης

Μεϊδάνης- Recruitment

ΠερίληψηΑπό το 1983

Δίκτυο 23 Καταστημάτων

Πάνω από 210 εργαζόμενοι
                                                                       B2B Πωλήσεις

 Η  ΜΕΪΔΑΝΗΣ είναι μια εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διανομή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και φωτισμού για την οικοδομή και τη βιομηχανία. Από την ίδρυσή της το 1983, η εταιρεία γνωρίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης κι έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους πιο δυναμικούς ομίλους στην ελληνική αγορά με 23 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
 
 Εστιάζοντας σε μια πολυποίκιλη βάση πελατών – αποθήκες ηλεκτρολογικού υλικού, εργολάβους εγκαταστάτες, τεχνικές εταιρείες, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, τελικούς καταναλωτές, με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο σημείων πώλησης και με ηγετικό ρόλο ως διανομέας, η ΜΕΪΔΑΝΗΣ συνεχίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.
 
 Με τεχνογνωσία και εξειδικευμένη εμπειρία, με την στήριξη και συνεργασία των μεγαλύτερων εταιρειών στη βιομηχανία ηλεκτρολογικού υλικού, με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια, εξυπηρετούμε καθημερινά τους πελάτες μας άμεσα, παρέχοντας συμβουλές και πληροφορίες για λύσεις ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Η  ΜΕΪΔΑΝΗΣ διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που παρέχει προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και άψογο service.
 
 

 
 Άψογο service

 
 

 

Ευρεία γκάμα προϊόντων

 


   

 


 


Θέσεις εργασίας της εταιρείας Μεϊδάνης

Όλες οι θέσεις