Η ΚΑΥΚΑΣ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας με πωλήσεις 110 εκ. ευρώ το 2015. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 800 άτομα, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 320 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 7.500 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Η ΚΑΥΚΑΣ ιδρύθηκε το 1975 και από το 2004 βρίσκεται στην κορυφαία θέση στον κλάδο της. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη και σημαντική εξέλιξη, ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, καθώς και μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων στους πελάτες της. Το σύγχρονο πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων που διαθέτει, αυξάνεται συνεχώς με κύριο στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση και κάλυψη όλο και περισσότερων περιοχών της Ελλάδας. Στα πλαίσια του KAFKAS New Store Concept 2020, η εταιρεία ανανεώνει πλήρως την εικόνα των καταστημάτων της, στοχεύοντας στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών και την προσφορά μιας νέας αγοραστικής εμπειρίας, καθώς στα νέα καταστήματα πρωταγωνιστούν ο λειτουργικός σχεδιασμός, η ψηφιακή τεχνολογία και η υψηλή αισθητική.

Στην επιτυχημένη πορεία και λειτουργία της εταιρείας, σημαντικός είναι ο ρόλος του τμήματος Πωλήσεων B2B, το οποίο απαρτίζεται από 17 account managers και εστιάζει στην άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της. Διερευνώντας τις υπάρχουσες ανάγκες και παρακολουθώντας την πρόοδο του κάθε αιτήματος, σε συνεργασία με το τμήμα B2B Presales, που αποτελείται από 12 Presales Engineers & 17 Τεχνικούς Υποστήριξης, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε κάθε πελάτη.

Παράλληλα, το τμήμα Φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ σχεδιάζει και προτείνει ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο σύνολο λύσεων που αναβαθμίζει ποιοτικά την κάθε εγκατάσταση. Το Τμήμα Engineering, σχεδιάζει διαφοροποιημένες εφαρμογές με στόχο την μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης για τον κάθε πελάτη, την ευελιξία και ευκολία στην εφαρμογή για τον εγκαταστάτη και τη λειτουργική αξιοπιστία της εγκατάστασης για το χρήστη. Τέλος, οι δύο Μονάδες Κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη σχεδιάζουν και παράγουν ποιοτικά προϊόντα-πίνακες διανομής χαμηλής και μέσης τάσης, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές για κάθε έργο.

Τέλος, από το 2012 η ΚΑΥΚΑΣ καινοτομεί στον κλάδο της, ιδρύοντας το ινστιτούτο εκπαίδευσης Kafkas Institute of Training and Development, προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με καταξιωμένους εισηγητές, αξιόπιστους εκπαιδευτικούς φορείς και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρολογικού υλικού. Η πολυετής παρουσία και θέση της εταιρείας στον κλάδο, της δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζει την αγορά, τα προϊόντα και τις νέες τάσεις, προσαρμόζοντας τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της σε μία εξελισσόμενη και περισσότερο απαιτητική αγορά.

Πιστή στο όραμα και τις αξίες της, η ΚΑΥΚΑΣ αποτελεί την κορυφαία επιλογή για τον επαγγελματία και τον τελικό χρήστη στην αγορά ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού και ενεργειακών λύσεων, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα και τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και ολοκληρώνοντας την ολιστική προσέγγιση κάλυψης των αναγκών κάθε πελάτη της.
Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού_Ρόδος
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού_Ρόδος

 

Κωδικός Θέσης: ΣπΡδ0317

 

 

H Β. Καυκάς Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα, με δίκτυο 55 καταστημάτων σε όλη τη χώρα, δύο σύγχρονες μονάδες κατασκευής πινάκων και  ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, το Kafkas Institute of Training & Development, το οποίο προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση τόσο στους πελάτες όσο και στους εργαζόμενους της. Το προσωπικό της Β. Καυκάς Α.Ε. αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, και αριθμεί πλέον πάνω από 800 άτομα, με υψηλό στην πλειοψηφία τους εκπαιδευτικό υπόβαθρο. Με γνώμονα το όραμα και τις αξίες της η Β. Καυκάς Α.Ε. εξελίσσεται συνεχώς, θέτοντας υψηλούς στόχους για να αντεπεξέλθει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών της. Το πάθος για ουσιαστική διάκριση είναι έντονο και εκτός των άλλων εκφράζεται μέσα από τις πολλές βραβεύσεις τις οποίες έχει λάβει  (Great Place to Work, True Leaders, HR Awards, Business Education Awards, EFQM-ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ κ.α.). Το δίκτυο συνεργατών της Β. Καυκάς Α.Ε. αποτελείται από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού και των νέων τεχνολογιών, με παγκόσμια παρουσία. Σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα τμήματα της, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο σύνολο των πελατών της.

Ποια είναι η ομάδα μας:

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε καθημερινή βάση. Η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός μας είναι από τα βασικά μας χαρακτηριστικά που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί την ομαδικότητα και την συναδελφική αλληλεγγύη.

 

Αναζητούμε:

 

Σύμβουλο Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού

 

O /H Σύμβουλος Πώλησης, θα έχετε την ευθύνη της εξυπηρέτησης των πελατών αλλά και της υποστήριξης τους μετά την πώληση. Η συνεχής βελτίωση των γνώσεων αποτελεσματικών τεχνικών πώλησης, προϊόντων, λειτουργιών, διαδικασιών και τιμολογιακής – εμπορικής πολιτικής της εταιρείας προτεραιότητες του εργασιακού, εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες και απαιτήσεις του εργασιακού ρόλου.

 

Εάν έχεις…

  • Πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας,
  • Γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Ευχέρεια χρήσης πληροφοριακών συστημάτων
  • Άριστες  επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες
  • Ηλικία 22-35 και εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη σε αντίστοιχη θέση

 

 

 

….τότε περιμένουμε το βιογραφικό σου σημείωμα να σε γνωρίσουμε από κοντά!