Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης & Ταμείου
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Η Media Markt ξαναχτυπά με νέο κατάστημα στην Πάτρα!

Εάν είσαι άνθρωπος που αγαπάς την τεχνολογία, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα, την επικοινωνία με τον κόσμο και θέλεις να βρεις εργασία που πέρα από ένα καλό πακέτο αποδοχών προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης, στείλε μας το βιογραφικό σου για να ενταχθείς στη δυναμική ομάδα του νέου μας καταστήματος!

Ο Όμιλος Media Saturn είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Αριθμεί πάνω από 1000 καταστήματα στον κόσμο και έχει παρουσία σε 15 χώρες. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με τα καταστήματα Media Markt, έχοντας 11 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.mediamarkt.gr, με στόχο τη δημιουργία εμπειρίας στον πελάτη.

Νέες θέσεις εργασίας:

  - Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης & Ταμείου  με εμπειρία

για το νέο μας κατάστημα στην Πάτρα

(πλήρους/μερικής απασχόλησης)

Οι αρμοδιότητές σου θα είναι:

  • Θα εργάζεσαι στο νέο μας κατάστημα με στόχο την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του πελάτη δημιουργώντας ξεχωριστή εμπειρία
  • Θα συμβουλεύεις τους πελάτες μας σχετικά με τα προϊόντα μεταδίδοντάς τους τον ενθουσιασμό σου για την τεχνολογία
  • Μέσω της ακαδημίας μας “Media Saturn Academy" θα έχεις εξειδικευτεί στα προϊόντα ηλεκτρικών και τεχνολογίας και θα είσαι ο ειδικός γι’ αυτά
  • Θα παρακολουθείς τις τάσεις της αγοράς και τον ανταγωνισμό

 

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επιθυμητές σπουδές πέραν του Λυκείου
  • Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση και στην επικοινωνία
  • Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Απαραίτητη προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων και του ταμείου
  • Εμπειρία σε διοίκηση ομάδας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν

 

Η εταιρεία παρέχει:

Η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, για το πρόγραμμα εκπαίδευσης, για τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της. Θέλουμε να προσλαμβάνουμε τους ικανότερους στην αγορά εργασίας γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.

Εμείς αναζητούμε συνεχώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους!

Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο της Media Markt,  με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε την αίτησή σας!


 Περιγραφή εταιρίας

Η Media Saturn, μέλος του Ομίλου Metro Group, ιδρύθηκε το 1961 ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα Saturn στην Κολωνία και το 1979 το πρώτο κατάστημα Media Markt στο Μόναχο της Γερμανίας κατέχοντας μέχρι σήμερα την πρώτη θέση σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα. Στην Ελλάδα, η Media Markt στο πλαίσιο της πολυκαναλικής της στρατηγικής απαριθμεί συνολικά 11 φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, in-house τηλεφωνικό κέντρο καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα θέλοντας να βρίσκεται κοντά στον πελάτη σε οποιοδήποτε κανάλι κι αν επιλέγει για τις αγορές του.


Ξεκινήστε την Αίτηση!

Δηλώστε το email σας για να ξεκινήσει η διαδικασία αίτησης για την θέση Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης & Ταμείου θέση. .

Το email δεν είναι έγκυρο Απαιτείται email

Όταν απαντάτε σε μια αγγελία μέσω του Kariera.gr αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις Χρήσης που αφορούν τη χρήση του site.