Skip to Content
Loading...
  Παρακαλώ περιμένετε…
Προφίλ

Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε.

 
Follow Job Categories
By Following Companies, You'll be notified when thier new jobs are posted.
 
 
You are currently following this company.

Select All Deselect All
Η εταιρία μας

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών, αποτελεί μέλος του Ομίλου της Heineken N.V. και είναι από τις σημαντικότερες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα.

Σήμερα έχει τρεις μονάδες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, όπου παράγει τις μπίρες Amstel, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, Fischer, Amstel Free, Amstel Pils, Amstel Bock, Amstel Radler, Buckler, BIOΣ 5 και μία μονάδα εμφιάλωσης στη Λαμία, όπου παράγει το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ. Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες όπως: Affligem, Sol, Krusovice, Mc Farland, Erdinger, Duvel, Chimay και άλλες.

H ανάπτυξη της εξαγωγικής της δραστηριότητας αποτελεί τομέα στον οποίο έχει παράδοση χρόνων. Ξεκινώντας από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε  20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εταιρική ΚοινωνικήΥπευθυνότητα

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία δραστηριοποιείται ενεργά σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, με βάση το τρίπτυχο «Άνθρωπος, Περιβάλλον, Επιχειρηματικότητα». Η έμφαση δίνεται στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος, στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας και στην ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση του αλκοόλ.

Τα εργοστάσια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας λειτουργούν με φυσικό αέριο – περιορίζοντας έτσι δραστικά την ατμοσφαιρική ρύπανση. Διαθέτουν βιολογικό καθαρισμό, ανακυκλώνουν περισσότερο από 99% των απορριμμάτων ενώ, με βάση συγκεκριμένους δείκτες, σημειώνεται συνεχής πρόοδος κάθε χρόνο σχετικά με τη μείωση του νερού, των πόρων ενέργειας (ηλεκτρική, θερμική) και των ρύπων βάσης. Παράλληλα, ένα πρόγραμμα στο οποίο έχει επενδύσει σημαντικά η εταιρία από το 2008 είναι η επαναχρησιμοποίηση των επιστρεφόμενων φιαλών, που αποτελεί μία συμπεριφορά ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον και από την ανακύκλωση.

Επιπρόσθετα, η εταιρία λαμβάνει κοινωνικές πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την αφύπνιση και συμμετοχή των καταναλωτών σε ενέργειες που θα ωφελήσουν το περιβάλλον, όπως η εκστρατεία περιβαλλοντικής αφύπνισης Amstel Eco με επίκεντρο εθελοντικούς καθαρισμούς παραλιών ανά την Ελλάδα, που ξεκίνησε το 2008 συνεργασία με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS.

Tο Νοέμβριο του 2012 ξεκίνησε το πρώτο συστηματικό Πρόγραμμα Εθελοντισμού με το μήνυμα ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, οι εργαζόμενοι της εταιρίας συμμετέχουν ενεργά προσφέροντας εθελοντική εργασία και συνεισφέρουν ουσιαστικά στο έργο των 3 φορέων «Το Εργαστήρι» στην Αθήνα, την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer στην Θεσσαλονίκη και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» στην Πάτρα.

Τέλος, η εταιρία υλοποιεί στοχευμένες πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης σχετικά με τους κινδύνους της ανεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ, είτε αυτόνομα, είτε μέσα από σταθερές συνεργασίες με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως η Οργάνωση «Νηφάλιοι. Στην Υγειά Mας».

Όραμα και αξίες

Να είμαστε μια ζυθοποιία περήφανη που δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για τους καταναλωτές μας, προσθέτοντας παράλληλα αξία στους ανθρώπους μας, στους συνεργάτες μας, στην κοινωνία και στους μετόχους μας.

Να δίνουμε πάντα προτεραιότητα στο πάθος για την ποιότητα, την απόλαυση της ζωής, το σεβασμό για τον άνθρωπο καθώς και το σεβασμό για το περιβάλλον.

Να επιδιώκουμε πάντα να είμαστε πρωτοπόροι στην αγορά της μπίρας, επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο και προσφέροντας απόλαυση στους καταναλωτές.

Οι άνθρωποί μας

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία απασχολούνται περίπου 1.000 εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα και στελεχώνουν τα ακόλουθα τμήματα: Marketing, Πωλήσεις, Trade Marketing, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Οικονομικά, Ανθρώπινο Δυναμικό, Επικοινωνία, IT.

Το 2013 η εταιρία βραβεύτηκε για 4η συνεχή χρονιά για το εργασιακό της περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιριών στην κατάταξη «Best Workplaces».

Οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν τα καινούρια μέλη της οικογένειας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας επιλέγονται με συστηματικό δομημένο τρόπο, όπως συνεντεύξεις και τεστ ικανοτήτων.

Η εταιρία μας προσφέρει:

  • Συστηματική επένδυση στην ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού με μοντέρνους και πρωτοποριακούς τρόπους σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
  • Πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον.
  • Αξιόλογες δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης και διεθνούς σταδιοδρομίας στην οικογένεια των εταιριών της Heineken.

Αναγνωρίζοντας τη μοναδική συμβολή των ανθρώπων μας στην επιτυχία της εταιρίας μας, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία καλεί τους νέους που μοιράζονται τις αξίες μας, έχουν όραμα, υψηλούς στόχους και θέληση, να αποτελέσουν το αυριανό δυναμικό της εταιρίας!

Επισκεφτείτε το site μας προκειμένου να μάθετε περισσότερα για την εταιρία μας και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας www.athenianbrewery.gr .

Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.