Skip to Content
Loading...
  Παρακαλώ περιμένετε…
Προφίλ
Follow Job Categories
By Following Companies, You'll be notified when thier new jobs are posted.
 
 
You are currently following this company.

Select All Deselect All
Προεπισκόπηση

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (Α.Ε.) ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος».

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. λειτουργεί τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια, με καθετοποιημένη παραγωγή και απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους. Τα δύο εργοστάσια παράγουν εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά και βρίσκονται στα παραδοσιακά και αυστηρά προστατευόμενα Ζαγοροχώρια, ενώ το τρίτο εργοστάσιο, η Petcom Plastics, βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων και παράγει πλαστικά προπλάσματα και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Φιλοσοφία

Η ολική ποιότητα του νερού, από την παραγωγή μέχρι και τον καταναλωτή και οι σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας με τους συνεργάτες της αποτελούν πρωταρχικό στόχο της εταιρείας, από το πρώτο έτος λειτουργίας της το 1992, έως και σήμερα.

Σκοπός μας, στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε., είναι να φέρνουμε το νερό κοντά σας. Καθημερινά, σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και εκτελούμε όλες μας τις δραστηριότητες με τον απόλυτο σεβασμό, που απαιτεί μια τέτοια πηγή ζωής. Γιατί, το καθαρό νερό είναι πηγή ζωής.

Τα προϊόντα μας

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά «Βίκος» και «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» εμφιαλώνονται στις ομώνυμες πηγές, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι και χωρίς να υφίστανται καμία επεξεργασία σε όλη τη διαδικασία, από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή.

Παράλληλα, το 2014, και ως αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής Έρευνας και Ανάπτυξης, η εταιρεία μπήκε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος». Τα «Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος» είναι τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό, από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα.

Οι άνθρωποί μας

Στη ΒΙΚΟΣ, πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό κεφάλαιο μιας εταιρείας είναι οι άνθρωποί της. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία μας είναι εκείνοι που μας εμπνέουν και μας δίνουν ώθηση, για να ανέβουμε «ακόμη πιο ψηλά».

Η εταιρεία έχει συμβάλλει καίρια στην απασχόληση, όχι μόνο αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας, αλλά προσφέροντας άριστες συνθήκες εργασίας σε ένα σύγχρονο, δυναμικά αναπτυσσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον.

Η ανάπτυξη και εφαρμογή διδακτικών διαδικασιών και προγραμμάτων δια βίου εκπαίδευσης και ενημέρωσης, καθώς και η επιμόρφωση των εργαζομένων κάθε ειδικότητας και επιπέδου μόρφωσης αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας, αφού η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους της και βασίζει την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της στο εξειδικευμένο και κατάλληλα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Προσφέρουμε στους ανθρώπους μας ένα αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας, που ενθαρρύνει τη μάθηση, τις υψηλές επιδόσεις και δημιουργεί ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.

Contact

Προσφέρουμε ευκαιρίες απασχόλησης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αν επιθυμείτε και εσείς να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας, μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας είτε μέσω του www.kariera.gr , είτε απευθείας μέσω της εταιρικής μας ιστοσελίδας: www.water.gr