Skip to Content
Loading...
  Παρακαλώ περιμένετε…
Προφίλ

BRITISH AMERICAN TOBACCO HELLAS AE

 
Follow Job Categories
By Following Companies, You'll be notified when thier new jobs are posted.
 
 
You are currently following this company.

Select All Deselect All


BRITISH AMERICAN TOBACCO HELLAS AE

Η British American Tobacco Hellas αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες εμπορίας προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, με υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, η εταιρεία λειτουργεί με συνέπεια στη δέσμευσή της να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία επενδύοντας και στηρίζοντας 40.000 παραγωγούς καπνού, προμηθευτές, λιανεμπόρους και διανομείς, ενώ ταυτόχρονα εξαιρετικά σημαντική είναι η συνεισφορά της σε φόρους προς το ελληνικό κράτος.

Τα εμπορικά σήματα της εταιρείας περιλαμβάνουν μερικές από τις δημοφιλέστερες μάρκες τσιγάρων όπως τα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Kent κ.α., καθώς και τις μάρκες καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven και Lucky Strike.

Η εταιρεία είναι μέλος της British American Tobacco Plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 50.000 ανθρώπους και διαχειρίζεται μια γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε περισσότερες από 200 αγορές.

Σημαντικό παράγοντα για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο έχει κατατάξει την British American Tobacco Hellas μεταξύ των εταιρειών με τα «Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα» (Best Workplaces) στην Ελλάδα για τέσσερα συνεχή χρόνια και μεταξύ των “Top Employer” Ελλάδας και Ευρώπης επί τρία συναπτά έτη. Ταυτόχρονα, η εταιρεία βραβεύτηκε τα τελευταία δύο χρόνια στα Sales Excellence Awards για τις καινοτόμες πρακτικές πωλήσεων καθώς και για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των πωλητών της, ενώ παράλληλα τιμήθηκε με το Ecopolis Award 2015 για την περιβαλλοντική πολιτική της αλλά και τις τακτικές αειφόρου ανάπτυξης. Όλες αυτές οι διακρίσεις είναι αποτέλεσμα μιας συντονισμένης προσπάθειας των τελευταίων χρόνων ώστε να χτίσουμε μια ανθρωποκεντρική κουλτούρα και αποτελεί την έκφανση μιας στοχευμένης στρατηγικής με έμφαση την ανάπτυξη, την αναγνώριση αλλά και την ικανοποίηση.

Η British American Tobacco Hellas διαχειρίζεται επίσης τις αγορές της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.

Η εταιρία απασχολεί στη χώρα μας περίπου 100 εργαζομένους και σέβεται τη διαφορετικότητα στην πράξη καθώς οι άνθρωποί μας είναι σε αναλογία 60% άνδρες και 40% γυναίκες. Σε επίπεδο ρόλων και αρμοδιοτήτων, οι μισοί εργαζόμενοι στελεχώνουν την ομάδα πωλήσεων της εταιρείας, ενώ οι άλλοι μισοί απασχολούνται στα γραφεία της εταιρείας. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας ως εταιρείας FMCG βρίσκεται η εμπορική προώθηση προϊόντων, γεγονός που προϋποθέτει την άρτια στελέχωση των τμημάτων Marketing και Trade Marketing καθώς επίσης και του Οικονομικού τμήματος, του τμήματος Εταιρικών & Ρυθμιστικών Υποθέσεων και του Νομικού τμήματος.

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η επίτευξη υψηλής απόδοσης, η ανάπτυξη της επερχόμενης γενιάς ηγετών, η αναγνώριση της αξίας της διαφορετικότητας των εργαζομένων μας, η ενθάρρυνση και η επιβράβευση του επιχειρηματικού πνεύματος και η διαμόρφωση ενός δημιουργικού κλίματος που προάγει την επιτυχία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω του παγκόσμιου site καριέρας της ΒΑΤ http://www.bat-careers.com όπου μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις θέσεις εργασίας ανά τον κόσμο.

Στοιχεία εταιρίας
Αντικείμενο εργασιών: Εισαγωγή  & Εμπορία Καπνικών Προϊόντων
Έτος έναρξης λειτουργίας: 1999
Αριθμός εργαζομένων: 98

Επικοινωνία
Διεύθυνση:
Αγίου Θωμά 27, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 8198500
E-mail: info_greece@bat.com
Web address: www.bathellas.gr

Νέες θέσεις για το 2016
Αντικείμενο: Οι θέσεις που δημιουργούνται θα
ανακοινώνονται
Ημερομηνία αποστολής βιογραφικών: Όλον τον χρόνο

Social Media:
https://www.linkedin.com/company/british-american-tobacco